Biografi

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lene Oddershede, og er uddannet til clairvoyant i 2006, hvor jeg også startede med min egen klinik.


Efter min uddannelse til clairvoyant, videreudviklede jeg mine evner som medie, og er både i England og i Danmark undervist af nogle af de bedste medier i verden. Specielt England er min anden base, og jeg har været der mange gange i de senere år for at lære mere og lære nyt. Den viden jeg tilegnede i starten af mine kurser i England, betød at jeg fik lyst til at undervise andre i healing og afdøde kontakt, som jeg nu har gjort i 9 år, ligesom jeg i flere år har undervist på en clairvoyantuddannelse.


I dag driver jeg  Det Spirituelle Center i Horsens, hvor jeg er underviser og behandler. Jeg er aktiv i Sundhedsrådets etiske udvalg og i bestyrelsen i Clairvoyantforeningen.


Mit liv har ændret sig fuldstændig efter at jeg for alvor begyndte at lytte til min intuition og samtidig lytte til mig selv og min sjæl. Dette prøver jeg at formidle til andre, både når jeg underviser og i mine sessioner.


Tiligere har jeg arbejdet som chef - startede som 21 årig - og i det meste af mit liv indtil for 5 år siden, hvor jeg senest var personalechef og havde mere end 200 mennesker under mine vinger. Det har betydet store personlige omvæltninger i mit liv undervejs, og i dag føler jeg mig hel. Det tog mig lang tid at ”stå frem” som clairvoyant, da det var meget langt væk fra det, jeg var.

I dag har jeg 'Det Spirituelle Center i Horsens', hvor vi afholder diverse arrangementer.


Mit hjertebarn er healing, mest fordi der i healing i alle sessioner uanset hvad man vælger. Jeg bruger for det meste spirituel healing, hvor samarbejdet med de spirituelle hjælpere - både klientens og mine - hjælper med healingen til klienterne. Det er min kærlighed og tillid til de spirituelle hjælpere, der er min kanal til healing og afdødekontakt eller når jeg giver en clairvoyance.


Jeg har klienter fra flere lande, blandt andet England, New Zealand, Canada.


Jeg har medvirket som healer  i TV2s program: "Healing den sidste udvej" og medvirket i Ude og hjemme, hvor jeg beskrev mit arbejde for en klient.


© Copyright. All Rights Reserved.