Biografi

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lene Oddershede, og er uddannet til clairvoyant i 2006, hvor jeg også startede med at give clairvoyante sessioner.


Efter min uddannelse til clairvoyant, videreudviklede jeg mine evner som medie, og er undervist både i England og i Danmark af dygtige medier fra hele verden. Specielt England er min anden base, og jeg har været der mange gange i de senere år for at lære mere og lære nyt. Den viden jeg tilegnede mig på mine kurser i England, betød at jeg fik lyst til at undervise

andre i clairvoyance, healing og afdøde kontakt. Det har jeg nu gjort i 15 år,

og siden 2016 har jeg haft min egen skole og lavet uddannelser i clairvoyance, afdødekontakt og healing.


I dag driver jeg  Det Spirituelle Center i Horsens, hvor jeg er underviser og behandler. Jeg er aktiv i Sundhedsrådets etiske udvalg og har i mange år siddet i bestyrelsen i Clairvoyantforeningen.


Derudover har jeg en Krystalbutik, samt en web-shop, der hedder Krystaltemplet, der har lokaler lige under ” Det spirituelle center”.

Tidligere har jeg arbejdet som chef - startede som 21 årig - 29 år blev det til indtil 2011, hvor jeg senest var personalechef og havde mere end 200 mennesker under mine vinger.


I dag har jeg 'Det Spirituelle Center i Horsens', hvor vi afholder forskellige arrangementer.


Jeg har medvirket som healer  i TV2s program: "Healing den sidste udvej" og medvirket i en artikel i ”Ude og hjemme”, hvor jeg beskrev mit arbejde med en klient, desuden også i forskellige artikler i Horsens lokale aviser.