DET SPIRITUELLE CENTER

Det Spirituelle Center i Horsens

Her på siden kan du læse om de forskellige behandlere i Det Spirituelle Center.

LENE ODDERSHEDE


Jeg hedder Lene Oddershede, og er uddannet til clairvoyant i 2006, hvor jeg også startede med min egen klinik.


Efter min uddannelse til clairvoyant, videreudviklede jeg mine evner som medie, og er både i England og i Danmark undervist af nogle af de bedste medier i verden. Specielt England er min anden base, og jeg har været der mange gange i de senere år for at lære mere og lære nyt. Den viden jeg tilegnede i starten af mine kurser i England, betød at jeg fik lyst til at undervise andre i healing og afdøde kontakt, som jeg nu har gjort i 12 år, ligesom jeg i flere år har undervist på en clairvoyantuddannelse.

Idag har jeg min egen healer og claivoyant skole, learn to link.

I 2018 har jeg desuden taget en håndlæser uddannelse hos Anne Marie Danefeldt.


Jeg tilbyder forskellige spirituelle sessioner bl.a. clairvoyance, healing, håndlæsning samt afdødekontakt.

ANNE MARIE DANEFELDT


Født i 1955 i Fiskenes tegn. Oprindelig uddannet dekoratør og har arbejdet med dette fag i mange år. Den store interesse for håndlæsning fik Anne Marie efter en konsultation hos kiromantikeren Agma i 1989. Anne Marie tog efterfølgende en to-årig uddannelse i kiromantik hos Agma.


Siden 1992 har Anne Marie arbejdet professionelt med håndlæsning sideløbende med sit arbejde som dekoratør. “Håndlæsning er mit hjertebarn” udtaler Anne Marie og har siden sommeren 1999 udelukkende beskæftiget sig med at give konsultationer til klienter over hele landet.


Anne Marie blev landskendt, da hun deltog i Tv2 programmet " Den6.sans , og Oraklerne på Zulu, derefter fulgte en del andre TV og radio programmer. Anne Marie skrev også bogen " Håndlæsning for nysgerrige."


© Copyright. All Rights Reserved.